Onze Service

De medewerkers van Paradiso Exclusief komen desgewenst bij u thuis of op het bedrijf langs voor een advies voor uw raam decoratie.

Paradiso exclusief helpt je bij het maken van de juiste keuze. Welk soort binnenzonwering het wordt en waar het komt te hangen. Ook combinaties van verschillende producten zorgen vaak voor verrassende uikomsten. Zo zijn vouwgordijnen en jaloezieën bijvoorbeeld heel goed met gordijnen te combineren.Raambekleding geeft extra sfeer aan uw interieur. Gordijnen zijn als raambekleding vaak vooral functioneel en sfeervol. Is het uw wens om het invallende licht in meerdere stappen te kunnen doseren? De adviseurs van Paradiso Exclusief helpen u graag verder.

Zakelijke Clienten

Paradiso exclusief is ook actief op de zakelijke en projectenmarkt en produceert hiervoor speciale puur maatwerk raamdecoratie en binnenzonwering met vlamvertragende eisen volgens strenge B1 norm.

Een goed gebruik van raamdecoratie of binnenzonwering verbetert het werk- en leefklimaat in een kantoorpand en kan u helpen aanzienlijk te besparen op energie zoals verwarmings- en koelingskosten. Sinds jaar en dag levert Paradiso exclusief ook aan bedrijven en heeft hierdoor altijd een passende oplossing.Heeft u als organisatie een project of wilt u meer hierover weten. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Ons Werk

Waarom?

Paradiso Exclusief.

Wij hebben een jarenlange ervaring in de raamdecoratie, Wij kunnen maatwerk leveren door jaren lange ervaring. Ook de glasfolies zijn voor ons niet onbekend. Zeker voor kantoorpanden levert dit de duurzaamste oplossing in zonnewering.

Nieuw!!

“Totaal nieuw zijn onze op maat doorkijk rolgordijnen. Deze doorkijk rolgordijnen laten overdag geen zon door terwijl u wel naar buiten kunt kijken.”

“Het doorkijk rolgordijn word bevestigd met stevige plak strips, voordeel is dat als u een huurpand heeft boren niet nodig is .”

“U heeft dus bij de doorkijk rolgordijnen geen kosten als u deze weg haalt, de doorkijk rolgordijnen zijn immers met plakstrips bevestigd.”

“Makkelijk, Duurzaam, Op maat, Design”

Naar foto's